Betfair на българския пазар

Вече е известно на всички, че Бетфеър има лиценз и свободно функционира на българския пазар. Това е причината да можете съвсем свободно да можете да влизате в сайта, без необходимостта от алтернативни линкове или специални сайтове за вход.
Бетфеър е букмейкър, който в началото функционира само като борса за залагания, където хората могат сами да задават коефициенти, наддавайки в срещу други хора. Можете да залагате „ЗА“ и „ПРОТИВ“. Отскоро, обаче, Бетфеър предлага на своите фенове секция „СПОРТ“, в която имате възможност да играете както при другите букмейкъри.
Борсата и за Спорт секцията на Бетфеър имат уникални предложения под формата на промоции и бонуси.

BETFAIR СПОРТ
Новият раздел СПОРТ на букмейкъра позволява да залагате в повече от 26 спорта, като там фигурират: футбол, баскетбол, моторни спортове, волейбол, тенис, конни надбягвания, ММА, надбягвания с кучета, американски футбол, ръгби и много други спортове.
Типично за Бетфеър Спорт е, че повечето срещи имат много пазари, които позволяват залагаnе на различни евентуални движения в конкретна среща или спортен двубой.

Отбелязвайки от падащото меню „Футбол“, се отваря списък с актуалните срещи и такива, които ще се проведат. Фигурират бутони, които помагат да превключите към желаната футболна група или шампионат, разгледайте и раздел „Днес“, който показва срещите за конкретния ден.

В дясно ще намерите прозорче със специален акумулатор, който филтрира срещите с избран коефициент. Тук можете да прибавяте и да разменяте избора си, а след като вече сте решили да завършите избора, добавете го към фиша.

Функция „НА ЖИВО“
В Бетфеър можете да залагате на живо, паралелно с наблюдението на развоя на определена среща. В дясно на десктопа се намират коефициентите за всяка отделна среща и начинът, по който се променят, паралелно с промяната на резултата.
Функцията „На живо“ обхваща не само футбол, но и много други спортове, като коефициентите се обновяват своевременно и от Betfair са се постарали да осигурят малко прозорче, където непрекъснато се сменят показателите – на кой отбор принадлежи топката в момента, дали конкретен отбор напада, има ли странични хвърления или корнер, колко са аут изпълненията и много други.
При избор на функцията „Отидете на живо“ ще влезете в нова страница, предоставяща ви няколко други варианта.
Тук освен опцията „Изглед от мача“, има и други възможности като „Статистика на мача“ и „Гледайте на живо“. За да използвате последната функция е необходимо да сте регистрирани в Betfair и да влезете в акаунта си.
В дясно пак ще се сблъскате с добре подреденото меню на Бетфеър, което ви дава възможност за различни залагания към конкретната среща. Със сигурност играта на живо в Betfair ще ви донесе огромно задоволство, защото предлага огромни варианти за залагане, а също така и чудесни коефициенти, всичко това обединено в страхотен интерфейс и живо предаване.

Betfair Спорт с Бонус от €30
От Betfair са направили така, че всички ново регистрирани фенове да имат някакъв стимул във вид на безплатен бонус от €30. Този бонус се предоставя напълно безвъзмездно и е предназначен за фенове, които планират да станат регистрирани фенове в сайта на Бетфеър от България.

Как да вземете спорт бонус в Betfair:
Първо задължително се изисква регистрация в Betfair Спорт. След влизане в сайта, избирате
Влизате в сайта и избирате „Отвори сметка„ горе в дясно, след което внимателно попълвате личните си данни.
Трябва да заредите сметката си с не по малко от €10, като използвате избран от вас начин за депозиране.
След това от вас се изисква да осъществите единичен залог от минимум €10 с коефициент най- малко 1.2.
Оттук нататък от Betfair до 24 часа трябва да ви допълнят сметката с още €30, които също можете спокойно да изиграете.

Условия за взимане на бонус от Betfair Спорт:
Конкретната промоция важи само за раздел СПОРТ в Betfair.
Единичният залог с коефициент минимум 1.2 е необходимо да осъществите в рамките 30 дни след регистрацията.
До 24 часа след залагането ви, от букмейкъра ще ви дадат 3 x €10 като безвъзмездни залози. Тези залози се ползват еднократно.
Ако сте направили залог с по-малко от €10 при някой от безплатните залози, останалите няма да ви бъдат дадени.
Когато използвате безплатния си залог, не можете да използвате „Cash Out“.

Betfair Борса
Както казахме още в началото, от Betfair в началото работеха единствено като Борса, а основното предназначение на тази борса бе да дава възможност на феновете да наддават и залагат „За“ и „Против“ един с друг. В Борсата на Betfair могат да се открият основните спортове в лявата страна – където се намира менюто. Отбелязвайки конкретен спорт в ляво, ще излезе меню, което ще ви даде повече детайли, които Борсата ви дава. В средната част на сайта се намират различни менюта: за Футбол са „Футболни акценти“, които дават информация за настоящите срещи и тези, които предстои да се случат. Ако изберете конкретна среща, пред вас ще излязат всички вероятни залагания. Първо ще видите всички „Популярни пазари“, а до тях ще се заредят останалите.
В началната група са подредени най- избираните опции за залагане. Там можете да залагате „ЗА“ или „СРЕЩУ“ за краен резултат и др.