BG Bukmeikari мисия

Главната цел на bgbukmeikari.com е да направи представяне на най-качествените букмейкъри в света и да ви разкаже за техните най-силни черти, както и да отбележи слабостите, ако има такива. В нашите ревюта на тези четири топ букмейкъра ще откриете подробна информация, която се надяваме да ви помогне да изберете букмейкърската къща, която отговаря до най-голяма степен на вашите предпочитания и нужди.

Ето кои са най-добрите букмейкъри, в които могат да играят българи:

Efbet – Efbet е единственият български букмейкър, който успя да се замеси в голямата битка на световните букмейкъри. Причината Efbet да е първи избор на много чужденци е много проста – Efbet предлага услуга, която е на световно ниво и често надминава предложенията на топ конкуренцията в световен мащаб. Това е първият букмейкър, който получи лиценз за работа в България. Той се отличава с отлични коефициенти, които специално при големите футболни сблъсъци често са най-високите сред всички букита, които приемат българи. Бонусът на Efbet за нови клиенти е в размер на 25% от направения от вас първи депозит до 100 лв. В тази букмейкърска къща можете да правите депозити с всички известни разплащателни средства като кредитни и дебитни карти, ипей, мънибуукърс, а от известно време са и единственият букмейкър, в който можете да депозирате чрез Cashterminal.

Bet365 – Bet365 е безспорният световен лидер в областта на спортните залози. Когато този букмейкър получи лиценз в България през юни 2016 г., започна истинска истерия и вълна от радост сред любителите на залозите, а новината за лиценза стигна дори до националните медии. Това не е случайно – Bet365 е любимият интернет букмейкър на българите от много години насам. Bet365 се хвали като букмейкърът с най-сериозен обхват от пазари и събития в света, като за всяко едно събитие и всеки един пазар предлага топ коефициент. Да не говорим за отличния интерфейс, възможността да се гледат повече от 40 000 спортни събития в реално време всяка година, прословутото ниво на обслужването на клиентите и много бонуси. Депозитният бонус на Bet365 ви предлага 100% покритие на първия ви депозит. Това е без съмнение най-добрият бонус за първи депозит, който ще откриете в интернет пространството.

Betfair – Betfair е най-големият сайт за спортни залози в света, който ви предлага да поставяте залозите си не срещу „къщата“, а срещу другите играчи в сайта. В началото Betfair работеше само и единствено като борса за залози, но в последните години наложи паралелно и версия, при която поставяте залозите си по традиционния начин. В Betfair можете да се възползвате и от много други интересни функции, включително Cash Out (затваряне на залог преди официалния край на пазара) и Acca Edge (възможност за застраховка на вашия фиш за случаите, когато ви „бяга“ само един мач). Новите регистрации в Betfair се посрещат с €30 безплатни бонус залози при депозит от само €10.

Sportingbet – Английският букмейкър Sportingbet е в интернет пространството от почти 20 години, като започна да приема българи още в самото начало на новия век. Sportingbet е собственост на може би най-голямата хазартна компания в света – GVC Holdings. Букмейкърът ви предлага над 8 000 пазара всеки ден и над 30 спорта, на които можете да залагате. Приятният за окото дизайн и депозитният бонус в размер на 50% от първоначалния депозит до максимум 100 лв. са други причини, поради които можете да изберете Sportingbet за вашето място за поставяне на залози.