Топ Букмейтъри 24/7

Winbet Регистрация

Вземете 200% бонус до 100 BGN с първия си депозит при нас.

Въведете бонус код S2020 в обозначеното поле по време на първия си депозит и ще получите бонуса си веднага.

ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

 1. Начален Бонус Спорт офертата е валидна само за нови играчи, които нямат предишни регистрации с реални средства на Winbet.
 2. Всеки играч може да се възползва от промоцията само веднъж.
 3. Промоцията изисква успешен депозит.
 4. Начален Бонус Спорт може да бъде получен само с първия депозит на Winbet, в рамките на 30 дни от датата на създаване на игралния профил.
 5. За да активирате Начален Бонус Спорт трябва да въведете бонус код S2020 при първия си депозит, в обозначеното за това поле.
 6. При депозит с Кештерминал, моля да не разигравате сумата на първоначалния депозит и да се свържете с нас, за да може да добавим бонусът допълнително.
 7. Начален Бонус Спорт е валиден само за залози в спортната секция на Winbet и не може да се използва за залози на други игри. Залози направени в секцията казино, няма да се зачитат в полза на условията за разиграване на бонуса.
 8. Бонусът е 200% от сумата на депозита. Например, ако депозирате 50 BGN, ще получите още 100 BGN бонус и ще разполагате с 150 BGN за игра.
 9. Максималната сума на бонуса е 100 BGN. За пример, при депозит от 500 BGN, бонусът който ще получите ще бъде 100 BGN, тъй като това е максималната сума на бонуса.
 10. Сумата на бонуса ще бъде добавена във Вашата игрална сметка веднага след първия Ви депозит. Ще може да използвате бонус средствата, за да залагате в спорт секцията, но няма да можете да изтеглите сумата на бонуса и евентуалните печалби, преди да бъдат изпълнени условията за разиграване на бонуса.
 11. След приемането на офертата, сумата на квалифициращия депозит и бонусът ще бъдат заключени за изтегляне до изпълнение на необходимите условията за разиграване на бонуса.
 12. За да осъществите теглене, трябва да направите квалифициращи залози на стойност 6 пъти общата сума на депозита плюс бонуса (при депозирани 50 BGN и получен 100 BGN бонус, трябва да се направят залози за (50+100)*6 = 900 лева).
 13. Заключената сума не може да бъде използвана за залози с коефициент по-малък от 1.30. За да може да се направят залози с коефициент, по-малък от 1.30, клиентът трябва да разполага със средства извън заключената сума. Системата автоматично ще ограничава неквалифициращи се бонус залози.
 14. Максималната сума на залог е 50 BGN. За да може да се направят залози на по-висока стойност, клиентът трябва да разполага със средства извън заключената сума. Системата автоматично ще ограничава неквалифициращи се бонус залози.

Пример: Ако клиент има заключен баланс от 150 лева и свободни 1000 лева, тогава няма да бъде възможно да се направи залог за 1150 лева и ще получи съобщение, оказващо това. В тази ситуация опциите са две – залог на повече от 50 лева от свободния баланс без ограничение на минимален коефициент или залог по-малък или равен на 50 лева на коефициент 1.30 или по-голям от заключения баланс.

Пример 2: Ако клиент има 30 лева заключен баланс и 20 лева свободен, то тогава ще може да заложи 50 лв. на коеф. 1.30 или по-голям, като печалбата ще бъде разпределена пропорционално към сумата на заключения и свободния балансЗаключеният баланс може да се използва единствено за залози с коефициент 1.30 или по-голям, като сумата на залога не трябва да надвишава 50 лева)

 1. Клиентът няма право да прави повтарящи се залози с бонус средства на едно и също събитие/колонка/система, независимо от промяната на сумата на залога или на коефициента на събитието. Отговорността за спазването на това правило е изцяло на клиента. При нарушаването на това правило, целенасочено или неволно, операторът си запазва еднолично правото да откаже залог и/или да отмени всички всички залози нарушаващи това правило независимо от изхода на срещата (включително и след нейния завършек) и/или да премахне бонус баланса и всички натрупани печалби с него.
 2. Клиентът няма право да прави залози на взаимно свързани пазари или селекции с бонус средства на едно и също събитие/колонка/система, независимо от промяната на сумата на залога или на коефициента на събитието. Отговорността за спазването на това правило е изцяло на клиента. При нарушаването на това правило, целенасочено или неволно, операторът си запазва еднолично правото да откаже залог и/или да отмени всички залози нарушаващи това правило независимо от изхода на срещата (включително и след нейния завършек) и/или да премахне бонус баланса и всички натрупани печалби с него.
 3. Само губещи или печеливши залози се зачитат към условията за разиграване на бонуса. Залози с друг статус, като например: отменен, анулиран, предварително затворен (кеш-аут) и т.н, няма да бъдат зачитани към условията за разиграване.
 4. Валидността на бонуса е 30 дни. В този срок условията за разиграване трябва да бъдат изпълнени, в противен случай бонусът и печалбите от него ще бъдат загубени.
 5. В случай че условията за разиграване на бонуса не са изпълнени в рамките на 30 дни, след изтичане на този срок, цялата сума на бонуса, както и евентуалните печалби ще бъдат изгубени.
 6. При успешно покриване на условията за разиграване на бонуса в рамките на 30 дни, сумата на бонуса, както и евентуалните печалби ще бъде прибавена към общия баланс на игралната сметка и няма да има ограничения за използването й.
 7. В случай че цялата сума на бонуса бъде изиграна преди изтичането 30-дневния период, бонус офертата ще се счита за използвана изцяло.
 8. Ако играчът реши да се откаже от бонуса, преди изтичането на неговата валидност, то цялата сума на бонуса, както и евентуалните печалби, ще бъдат изтеглени от баланса на игралния профил.
 9. Всички други правила и условия на нашият сайт ще се отнасят към промоцията.
 10. При недобросъвестни действия от страна на играч, с цел да се възползва неправомерно от Начален Бонус Спорт, си запазваме правото да приспаднем всеки положителен баланс от игралната сметка на участващия клиент, който е получен в резултат на неправомерните действия, както и размера на претърпените евентуални загуби.